Proizvođači mašina za rad na visini

Postoji veliki broj velikih proizvođača i dobavljača dizalica, od kojih svaki nudi različite modele sa različitim karakteristikama i mogućnostima. Među najpopularnijim su:

Genie

Kompanija Genie je jedan od vodećih proizvođača dizalica sa strelom. Nude zglobne i teleskopske dizalice u rasponu veličine od kompaktnih platformi od 20 stopa do izuzetno velikih dizala od 80 stopa. Ovi liftovi su dizajnirani sa naglaskom na bezbednost i pouzdanost, što ih čini idealnim za različite primene. Genie dizalice sa granom dolaze u električnim i dizel modelima.

JLG

Svetski lider u industriji vazdušnih dizalica, JLG proizvodi niz dizalica sa granom do 135 stopa radne visine. Takođe nude zglobne dizalice i teleskopske dizalice za razne primene. Njihovi liftovi imaju inovativne sigurnosne karakteristike i najnoviju tehnologiju podizanja kako bi se osigurale pouzdane performanse. JLG dizalice sa granom dolaze u različitim modelima sa opcijama za dizel, električne i hibridne izvore napajanja.

Haulotte

Francuski proizvođač radnih platformi, Haulotte proizvodi sveobuhvatan asortiman dizalica. Njihovi modeli se kreću od liftova sa niskim nivoom od 12 stopa pa sve do 135 stopa radne visine. Haulotte širok asortiman zglobnih i teleskopskih dizalica sa strelom dizajniran je sa naglaskom na bezbednost, pouzdanost i lakoću održavanja. Takođe nude izbor dizel i električnih modela.

Skijack

Skijack je još jedan veliki proizvođač u industriji vazdušnih liftova. Sa više od 30 godina poslovanja, oni su specijalizovani za proizvodnju kvalitetnih makazastih dizalica, liftova za osoblje i dizala sa strelom za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Skijack-ove dizalice sa granom dolaze u artikulacionim i teleskopskim varijantama sa dostupnim opcijama za električne, hidraulične ili hibridne izvore napajanja. Sve njihove mašine su dizajnirane da budu lake za održavanje

Snorkel

Snorkel je jedan od vodećih proizvođača dizalica. Nude električne, dizel i bi-energetske modele sa zglobnim i teleskopskim granama koje mogu doseći do 80 stopa u radnu visinu. Snorkel takođe nudi niz liftova za pristup niskom nivou, liftova za osoblje i makazastih liftova. Njihove mašine su dizajnirane sa naglaskom na bezbednost i pouzdanost, što ih čini idealnim za svaku primenu. Oni takođe nude izbor krakova montiranih na prikolici za lak transport do različitih gradilišta.

MEC

Proizveden od kompanija MORITA Grupe, MEC nudi širok asortiman električnih i dizel-pokretanih dizalica, teleskopskih i zglobnih krakova sa radnom visinom do 175 stopa. Njihove mašine imaju inovativne bezbednosne karakteristike i najnoviju tehnologiju podizanja kako bi se obezbedile pouzdane performanse. MEC takođe proizvodi izbor dizalica montiranih na prikolici za lak transport do različitih gradilišta.

Teupen

Teupen je poznat po proizvodnji nekih od najnaprednijih platformi za podizanje na svetu. Njihov asortiman teleskopskih i zglobnih dizalica sa strelom dolazi u različitim veličinama, od kompaktnih modela od 14 stopa do izuzetno velikih platformi od 125 stopa. Sve njihove mašine su dizajnirane imajući na umu bezbednost, efikasnost i pouzdanost. Oni takođe nude izbor dizalica montiranih na prikolici za lak transport do različitih radnih mesta. Pored pružanja najnaprednije tehnologije podizanja, Teupen takođe nudi odličnu korisničku uslugu i podršku.

Upright

Upright proizvodi izbor 48V baterijskih dizalica sa zglobnim i teleskopskim granama koje dosežu do 75 stopa u radnu visinu. Upright-ovi modeli imaju inovativne bezbednosne karakteristike i najnoviju tehnologiju podizanja kako bi se obezbedile pouzdane performanse. Oni takođe nude izbor dizalica montiranih na prikolici za lak transport do različitih gradilišta. Upright je poznat po pružanju odlične usluge kupcima, što ih čini jednim od najboljih dobavljača u industriji dizalica.

Terex

Globalni proizvođač radnih platformi sa dizalicom, Terex nudi dizel i električne modele dizala sa zglobnim i teleskopskim granama u rasponu od 65 do 100 stopa u radnoj visini.

Za one koji traže više opcija, tu su i brojni drugi proizvođači koji nude dizalice sa strelom kao što su Niftilift USA, UpRight Povered Access Inc., Manitou Group, Tadano America Corporation, JCB Access Solutions Ltd. i ReachMaster Inc. Svaka kompanija nudi svoje specifične karakteristike i mogućnosti tako da je važno istražiti različite dostupne modele pre nego što donesete odluku. Sa toliko opcija, sigurno ćete pronaći pravo dizalo za svoje specifične potrebe.

Sa toliko različitih modela, veličina i karakteristika koje treba uzeti u obzir, izbor pravog dizanja grane može biti komplikovan proces. Da biste bili sigurni da ćete dobiti onaj koji odgovara vašim potrebama, važno je da uradite neka istraživanja i uporedite različite modele različitih proizvođača. Ovo će vam pomoći da odredite koji model je najprikladniji za vašu aplikaciju i budžet. Pored toga, isplati se razgovarati sa iskusnim profesionalcem koji može da vam ponudi savet o tome koji bi model bio najpogodniji za vaš posao. Na kraju, posedovanje odgovarajućeg podizača grane može da učini svu razliku u obavljanju posla bezbedno i efikasno.

Sa pravim proizvođačem i modelom, možete osigurati veću produktivnost, poboljšanu sigurnost i veću efikasnost u svakom poslu. Kada birate dizalicu za upotrebu u zatvorenom ili na otvorenom, uvek se uverite da ispunjava najviše bezbednosne standarde